Brouwerij Holevoort

Made with … Holevoort

Ons bier en de hop lenen zich goed voor het maken van andere lekkernijen.

Het resultaat mag er zijn: heerlijke bonbons van De Gebroeders en bitterballen met een extra bittertje van onze tripel en quadrupel gemaakt door cafetaria De Smuller!

Chocolade en bier een onwaarschijnlijke combinatie? Door Ijssalon De Gebroeders uit Bakel zijn vier heerlijke bonbons gemaakt.

 

De Tripel: een pure bonbon gevuld met onze Tripel met fluweelzachte smaak

De Rosa: De roos komt goed naar boven in deze bonbon van witte chocolade

De Blonde: een helder, frisblond bier in een lekkere bonbon van melkchocolade

De Dubbel: een heerlijke bonbon van een caramelachtige blonde chocolade, gevuld met onze Dubbel

Onze Tripel- en quadrupel bitterbal, ontwikkeld door cafetaria De Smuller. Het zijn ambachtelijke bitterballen met de unieke smaak van Holevoort bier. Dit is verwerkt in een heerlijk lopende ragout omhuld door een krokant jasje.

Een bijzonder smaakvolle combinatie met onze Tripel en Quadrupel!