Made with … Holevoort
Ons bier en de hop lenen zich goed voor het maken van andere lekkernijen.
Het resultaat is een heerlijke hapjesplank met zoet van bonbons en hartig met stukjes grillworst, Tripelbal en plakjes gehaktbal.
Ons bier en de hop lenen zich goed voor het maken van andere lekkernijen.
Het resultaat is een heerlijke hapjesplank met zoet van bonbons en hartig met stukjes grillworst, Tripelbal en plakjes gehaktbal.
Chocolade en bier een onwaarschijnlijke combinatie? Door Ijssalon De Gebroeders uit Bakel zijn vier heerlijke bonbons gemaakt.
De Tripel: een pure bonbon gevuld met onze Tripel met fluweelzachte smaak
De Rosa: De roos komt goed naar boven in deze bonbon van witte chocolade
De Blonde: een helder, frisblond bier in een lekkere bonbon van melkchocolade
De Dubbel: een heerlijke bonbon van een caramelachtige blonde chocolade, gevuld met onze Dubbel
Onze slager Rick heeft in zijn vrije tijd een lekkere gehaktbal en grillworst gemaakt.
Hierin heeft hij onze eigen hop verwerkt.
Heerlijk op een borrelplank!
Onze Tripelbal, ontwikkeld door cafetaria De Smuller, is een ambachtelijke bitterbal met de unieke smaak van Holevoort Tripelbier. Dit is verwerkt in een heerlijk lopende ragout omhuld door een krokant jasje.
Een bijzonder smaakvolle combinatie met onze Tripel!